048 681 292

7:00 - 15:00

091 271 5772

7:00 - 15:00

Košarica

Trenutno 0 - 0,00 kn

Trenutno nema proizvoda u vašoj košarici.

Uvjeti kupovine

Uvjeti Kupovine

OPĆI UVJETI KUPOVINE HEDONA d.o.o.

Opći uvjeti kupovine vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe.

Prihvaćanje općih uvjeta kupovine kupac potvrđuje narudžbom artikala putem potpisane narudžbenice ili internetom.

Zadržavamo pravo na pogrešne navode. U slučaju pogreške mjerodavan je navod operatera. Cijena za jedinicu mjere je konačna cijena u kunama za jedan komad, a uključuje porez na dodanu vrijednost.

Sve slike na WebShopu su ilustrativne prirode.

www.hedona-chocolate.com je u vlasništvu tvrtke HEDONA d.o.o.

Prodavatelj proizvoda je HEDONA d.o.o., Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci.

Kupac je svaki posjetitelj naše stranice www.hedona-chocolate.com koji se registrira ili putem e-maila naruči barem jedan proizvod i dostavi nam tražene podatke ili naruči barem jedan proizvod putem potpisane narudžbenice iz kataloga ili drugih izvora.

www. hedona-chocolate.com ima pravo na njihovu izmjenu bez prethodne najave.


Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni na našoj stranici naručuju se putem weba ili putem narudžbenice iz kataloga.

www.hedona-chocolate.com se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama.

Ukoliko www.hedona-chocolate.com nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirat će kupca i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda i dogovora sa kupcem izvršit ćemo povrat novčanih sredstava.

Naručivanje se vrši naručivanjem barem jednog artikla.


Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda.

Troškove dostave snosi isključivo kupac,a za narudžbu iznad 300,00 kn dostava je besplatna.

Sve naše pošiljke šaljemo na najjeftiniji način putem kioska Tisak d.o.o.

Dostava se vrši korištenjem usluge „ S kioska na kiosk“ koju pruža Tisak d.o.o. unutar cijele Republike Hrvatske. Molimo Vas da prilikom narudžbe navedete točnu šifru Vama najbližeg kioska Tiska na kojem ćete preuzeti pošiljku. U protivnom prodavatelj ne snosi odgovornost za isporuku na netočnu lokaciju. Ukoliko je isporuka pošiljke izvršena na lokaciji ne istovjetnoj želji Kupca zbog propusta od strane Tisak d.o.o., Prodavatelj ne snosi odgovornost. Kao i ukoliko potvrdom zaprimljenom od strane Tiska d.o.o. prilikom predaje pošiljke dokaže da je na potvrdi navedena istovjetna šifra odredišnog prodajnom mjesta kioska Tiska d.o.o. koju mu je prethodno dostavio Kupac. Po predaji pošiljke, Prodavatelj je obvezan u roku 24 sata Kupcu dostaviti šifru pošiljke po kojoj je istu moguće preuzeti na odredištu

HEDONA d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost vezano za dostavu proizvoda.


Načini plaćanja

Naše proizvode možete platiti na slijedeće načine:

  • gotovinskom uplatom putem opće uplatnice
  • internet bankarstva – po primljenoj uplati šaljemo proizvode na Vašu adresu.

Kako popuniti uplatnicu

 


 

Povrat robe

Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljini (internet trgovina) u roku od 14 dana.

Pravo na povrat proizvoda, koje kupac nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima u roku od 14 kalendarskih dana po primitku pošiljke.

Kupac je dužan snositi troškove, koji nastaju kod vraćanja predmeta nabave. O namjeri vraćanja kupac nas mora obavijestiti pismeno najkasnije u roku 14 (četrnaest) kalendarskih dana od primanja robe na kontaktni e-mail: hedona@hedona.hr

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim ako je unaprijed pismeno dogovoreno drugačije. Za nastale troškove zbog upotrebe van uvjeta poslovanja ne odgovaramo. Proizvodi moraju biti neupotrijebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži zapakirani. U prilogu mora biti kopija računa. Prodavač će izvršiti povrat cjelokupnog iznosa najkasnije u roku 14 dana od primitka robe na skladište.

U slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, odnosno kvalitetom naših proizvoda, imate pravo prigovora u skladu sa čl.10 st.3, Zakona o zaštiti potrošača, „Narodne novine“ br. 41/2014. Obrazac prigovora možete preuzeti ovdje. Navedeni prigovor pošaljite putem pošte ili putem e-maila: hedona@hedona.hr

Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Povrat robe nije moguć u slučaju da je roba nakon preuzimanja već otpečaćena u skladu sa člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača.

Po članku 74. st. 1 Zakona o zaštiti potrošača „Narodne novine“ br. 41/2014.


OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA SKLOPLJENOG NA DALJINU

1. Ime, prezime, adresa i OIB potrošača (Korisnika usluga)  _________________________________________

_________________________________________________________________________________________

E-mail adresa Korisnika: _____________________________________________________________________

Kontakt telefon i mobitel Korisnika: ____________________________________________________________

2. Prima: HEDONA d.o.o., trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, e-mail: hedona@hedona.hr   

3. Ja, ______________________________________________ (ime i prezime Korisnika) ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor za pružanje sljedeće usluge (upisati točan naziv usluge)______________________________________________________________________, naručene dana __________________________________ i  primljene dana ________________________________________

Ako ste jednostrano otkazali Ugovor u roku 14 dana od dana sklapanja Ugovora i uplatili novac, HEDONA d.o.o. će Vam izvršiti povrat novca u roku 14 dana od dana kad zaprimi Vašu izjavu da raskidate predmetni Ugovor, osim ako smo ispunii sve svoje obveze iz ugovora. Ako je na Vaš zahtjev izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid ugovora, dužni ste nam platiti iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada ste nas obavijestili o jednostranom raskidu ovog Ugovora.

U svrhu povrata novca dužni ste dostaviti nam sljedeće podatke, kao i priložiti preslike originala obje strane Vaše važeće osobne iskaznice i kartice odabranog tekućeg ili žiro računa u Vašoj poslovnoj banci, kako bismo pravovremeno i točno izvršili povrat novca:

Naziv računa na kojeg želim povrat novca (upisati da li je žiro ili tekući račun): _________________________

Broj računa (točan IBAN broj): ________________________________________________________________

Naziv i sjedište banke kod koje se vodi gore navedeni račun: ________________________________________

_________________________________________________________________________________________

Poziv na broj (npr. Vaš OIB): __________________________________________________________________

 

 
   

 

__________________________

Mjesto i datum podnošenja Izjave o jednostranom raskidu Ugovora

 


Reklamacije

__________________________________________________________________________

 

Zaštita privatnosti

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno prilikom narudžbe pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala te ono najvažnije: za unaprjeđenje odnosa sa kupcima, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Potpisom na narudžbenici, narudžbom putem weba, narudžbom putem e-maila ili gotovinskom uplatom unaprijed dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u navedene svrhe.

Suglasnost

Kupac je suglasan da mu se tvrtka HEDONA d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo ukoliko ustreba poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naše materijale dovoljna je pismena obavijest putem e-maila.

Za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka možete se obratiti na e-mail:  hedona@hedona.hr. HEDONA d.o.o. jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodne izričite privole kupaca. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.


Opći uvjeti kupovine odnose se samo na tvrtku HEDONA d.o.o. Stranica “opći uvjeti kupovine” služi jednostavnijem usmjeravanju korisnika ka sigurnoj kupnji.